• "Vama sub lumini de Oscar"


  Prima ediție a workshopului de fotografie a avut loc în vara anului trecut și s-a bucurat de prezența a peste 100 de pasionați de fotografie. Timp de 7 zile, de la primele ore ale dimineții până târziu în noapte, participanții au avut ocazia de a lucra cu cel mai bun echipament, au luat parte la cursuri teoretice și la sesiuni hands-on și s-au bucurat de vernisajele și proiecțiile pregătite de organizatori. Evenimentul a avut ecouri atât în cele mai importante cotidiene naționale cât şi în ziare locale şi reviste de specialitate.

   

  Ca și anul trecut, timp de o săptămână, 4K Broadcast Solutions va pune, gratuit, la dispoziția împătimiţilor de fotografie cele mai bune sisteme de iluminat și cunoştinţele celor mai buni lectori de fotografie.


  Cursurile interactive, temele relevante pentru Vama Veche și concursurile organizate vor oferi participanților posibilitatea de a se exprima liber, de a-și face cunoscută creativitatea și de a arăta tuturor "Vama sub lumini de Oscar".


  Cursurile vor fi susţinute de fotografi independenţi, recunoscuţi în domeniu: Cosmin Someşan, Cătălin Săvulescu, Luca Achim, Cristi Crisbăşan, Vlad Eftenie, Dan Beşliu, Radu Carnaru şi mulţi alţii.


  Pentru acest workshop, 4K Broadcast Solutions pune la dispoziţia cursanţilor cele mai bune sisteme de lumină continuă, difuză, LED (producători ca Dedolight şi KinoFlo - fiecare deţinând mai multe premii Oscar, CINEC şi Emmy pentru Inovaţie şi Tehnologie). Vor fi prezentate și puse la dispoziția participantilor multe alte echipamente de ultimă generație, multe dintre ele lansate la NAB 2011.